Un mic record

Acum ceva vreme, am livrat cel mai mare print fotografic pe care l-am vândut vreodată, un mic record personal. Sigur, vorbesc de categoria print de autor, semnat și inseriat, în ediție limitată, adică un “limited edition print” cum se numește el în industrie. Iar dacă tot mi s-a întâmplat acest record, zic că e bine să scriu două rânduri, cât să împărtășesc și cu voi lucrurile care mă bucură.

Am avut șansa să vând multe printuri în decursul anilor. Mă gândesc cu plăcere la faptul că fotografiile mele se află în multe colecții private din întreaga lume și cu siguranță m-am bucurat de fiecare dată când cineva a ales să-mi cumpere fotografiile, pentru că alegerea m-a onorat. Noutatea e că este prima dată când livrezi o fotografie atât de mare, cu o lungime de 265×155 cm. Contextul este cel pe care îl vedeți în imagini, în care spațiul disponibil a dictat dimensiunea de printare, totul croit pe suprafața peretelui și integrat cu design-ul interior al încăperii.

Pentru cine este interesat de subiect, imaginea este o fotografie realizată pe străzile din Florența, la un început de toamnă, în 2021, și face parte din seria “As I found it”, rubrica de “street photography” pe care o public pe contul meu de Instagram.