Interviu pentru 321sport – “On The Run cu Restivan”

Uite că nu vorbesc doar despre fotografie, în cazul în care credeați că doar la asta îmi stă gândul. Bine, aici nu e vorba de gând, ci de picioare, picioare în alergare, pentru că subiectul acestui podcast este running-ul.

Radu și-a numit podcast-ul “On The Run cu Restivan – un podcast cu oameni șmecheri care și aleargă” și a ajuns deja la episodul numărul 4. Radu încearcă să aducă în fața microfonului nu sportivi de performanță, ci oameni care au cu totul alte preocupări în viață, dar care așează sportul pe un loc destul de înalt între pasiunile lor. Apropo de titlul podcast-ului, nu știu eu cât de șmecher sunt, dar de alergat, alerg.

Dacă aveți două ore din viața de consumat pe povestea aventurilor mele sportive, o să vă spun că am atins teme interesante: de la cât de dureroase au fost pentru mine cele câteva alergări de maraton la care am participat, la ideea mea că la finalul zilei corpului ii e bine să fie la fel de “obosit” precum mintea, sau faptul că exercițiul “motivării” în sport îmi poate fi util chiar și în activitatea profesională, unde pot să aplic același tip de motivație de tipul “never give up”.

Pe lângă toate astea, am descoperit în Radu un om absolut admirabil, cu un optimism și o energie molipsitoare, un om care reușește performanța de a aduna o comunitate impresionată conectată la pasiunea aceasta pentru alergare. Trebuie să-l menționez și pe colegul meu de breaslă, Adi Bulboacă, care a facilitat acest interviu și care se înscrie de asemenea în clubul fotografilor faini, care și aleargă.

De văzut aici.