The pictures for the poster of the Django series

There are jobs, and then there are jobs. Anul trecut, pe vremea aceasta, am fost implicat într-un proiect deosebit, căruia îi aștept cu nerabdare apariția. În noiembrie 2021, am fost angajat să îi fotografiez pe actorii principali ai serialului Django pentru campania de lansare a acestei producții cinematografice.

Seria Django a fost filmată în 2021, în Romania și va fi difuzată de Sky TV și Canal+ undeva în prima parte a lui 2023. În preajma lansării, vor exista mult mai multe imagini pe care să vi le arăt dar, deocamdată, am disponibil acest poster, care a “scăpat” deja în “lume”.

Cu această ocazie, i-am fotografiat pe actorul belgian Matthias Schoenaerts, pe actorul britanic Nicholas Pinnock, pe actrița germană Lisa Vicari și pe actrița suedeză Noomi Rapace

Posterul a fost publicat de către StudioCanal, dar a apărut și pe site-uri de specialitate precum IMDB sau Movie Pilot. Imaginea a fost publicată și pe conturile de social media ale unora dintre actorii menționați mai sus.

Voi reveni pe subiectul acesta în prima parte a anului viitor când, cu siguranta, voi avea mai multe imagini de arătat si povesti de povestit.