Premiu la “Gala Societății Civile 2022” pentru campania “Atingeri nedorite“

Vin cu o nouă veste bună. V-am povestit zilele trecute faptul că “Atingeri nedorite“, campania socială pentru care am realizat componenta foto și video, a fost premiată la Digital Communication Awards 2022. Noua veste este că această campanie a câștigat un premiu și în cadrul “Galei Societății Civile 2022”. E o nouă confirmare a unei campanii la care un grup de oameni creativi și inimoși au lucrat cu suflet și inimă mare.

Campania Atingeri nedorite“ a fost realizată împreună cu prietenii de la Mercury 360 pentru Asociația Telefonul Copilului și Poliția Română. Proiectul a câștigat până acum premiul  “Campaign of the Year” (secțiunea NGOs, Associations & Institutions) la Digital Communication Awards 2022, precum și locul II la categoria Campanii de comunicare pe teme sociale în cadrul “Galei Societății Civile 2022“. 

Printre instituțiile și oamenii implicați în această campanie socială se numără: Mercury360, Outbox, Asociația Telefonul Copilului, Poliția Română, Avanpost, Liviu Țurcanu, Alex Gâlmeanu, Mihaela Bourceanu, Mădălina Gheorghe, Bumbu Georgiana, Roxana Mihaela Păduraru, Ana Şerban, Andrei Busuioc, Denisa Ștefănescu, Adrian Munteanu, Iulia Sas, Irina Hârtia, Mihaela Vasile, Nina Rădoi, Liviu Badilita, Adrian Mihaiu