My pictures on Accidentally Wes Anderson book

Doua dintre imaginile realizate de mine in 2019 pe plaja Marina de Carrara, in Toscana, Italia, au fost publicare intr-un neobisnuit album fotografic tiparit in SUA, numit Accidentally Wes Anderson.

Probabil o parte dintre voi stiu deja de contul de Instagram @accidentallywesanderson, el a pornit dintr-o joaca, de la o idee haioasa, dar a ajuns astazi la stadiul de reala comunitate, cu peste 1,2 milioane de urmaritori. Contul aduna imagini reale, dar care se inscriu intr-un mod surprinzator, intr-o stilistica desprinsa direct din filmele lui Wes Anderson.

Accidentally Wes Anderson” a devenit astazi un brand, iar curatorii contului de Instagram au decis sa tipareasca si un album fotografic pe tema aleasa de ei. Albumul, care aduna imagini realizate de un grup numeros de fotografi din toata lumea, a devenit un neobisnuit ghid de calatorie catre destinatii unice, iesite parca din lumea imaginata de cunoscutul regizor. Interesant este si faptul ca volumul a aparut cu aprobarea lui Wes Anderson insusi, care a completat tiparitura si o scurta prefata. Pentru cei interesati de subiect, cartea poate fi comandata online de pe Amazon (.com sau DE).