Albumul Zilelor de Aur in varianta print

Nu m-am putut abține și l-am printat. Albumul Zilelor de Aur există și în variantă hard-copy. Am găsit de cumpărat un album fotografic de familie, așa cum aveau părinții noștri, realizat undeva în jurul anului 1975 (conform vânzătorului), niciodată folosit, adică numai bun de suport pentru Albumul Zilelor de Aur.

Un album clasic, destinat fotografiilor de familie, cred că subliniază foarte bine ideea proiectului meu. Albumul de familie reprezenta un nucleu de socializare puternic. Îmi aduc aminte că ai mei scoteau albumele cam la oricare întrunire de familie sau între apropiați, un fel de Facebook în variantă hardware. Chiar și în cazul de față, Albumul Zilelor de Aur este un album al unei mari familii. Ce poate fi mai potrivit decât o astfel de formă?

Albumul conține 256 din cele peste 300 de imagini disponibile. Le-am ordonat cronologic, de la cei mai în vârstă la cei mai tineri. Patru pe pagină, pe fiecare pagină, acesta a fost spațiul la care a trebuit să mă limitez, îmi pare rău că nu ați încăput toți, dar voi recupera în viitor.

Pentru cine nu a prins ideea de la început, mai multe detalii aici.

Nu uitați nici de pagina de facebook dedicată proiectului.

One Reply to “Albumul Zilelor de Aur in varianta print”

Comments are closed.