These shoes are made for walking

Iar m-am ocupat de lucruri “necurate” impreuna cu Mihaela Glavan. O noua serie de pantofi e de gasit in magazine.

Invitatia Mihaelei se potriveste foarte bine cu toate cautarile mele recente in privinta experimentelor vizuale. As fi foarte incantat sa imi vad fotografiile “purtate” de catre cele care vor intra in posesia modelelor propuse de mine. Pentru acesti pantofi am ales imagini realizate in exterior, pe strazi sau in lumina apusului de soare. Cred ca e o legatura buna intre incaltaminte si ideea de a colinda si observa… stiletto-style de data aceasta. These shoes are made for walking!

Oficial, lucrurile suna asa:
Alex Galmeanueste cel care semneaza prima colectie din noua editie a proiectului TouchedBy, lansat de Mihaela Glavan in octombrie 2015. Colectia capsula cuprinde sase modele de pantofi stiletto, realizati din material textil imprimat cu lucrarile fotografului.

Pantofii semnati de Alex Galmeanu pot fi comandati incepand cu data de 21 octombrie 2015, timp de o luna, in magazinul online sepala.ro, sau direct in showroomul Mihaela Glavan din str. Sabinelor nr.104, Bucuresti.

Proiectul TouchedBy consta in realizarea de mini-colectii de accesorii (genti si pantofi), special concepute de designeri sau persoane publice cu simt artistic. Designul colectiilor apartine in totalitate celor care le semneaza, iar consultanta tehnica si productia sunt asigurate de atelierul Mihaela Glavan.