Panorama Bucuresti – Free Download

Daca doriti sa vedeti cum arata Bucurestiul vazut de pe pilonii Podului Basarab, va aflati in locul potrivit. Zilele trecute am avut ocazia sa urc pe acesti piloni, la o inaltime de 84 de metri, loc de unde nu am ratat ocazia de a realiza doua imagini panoramice de rezolutie ridicata.

Imaginile au o dimensiune apropiata de 500 Megapixeli si se pot downloada si utiliza gratuit (in anumite conditii) de la urmatorul link (by the way, link-ul expira in 14 zile, share-ul ar fi de apreciat).

Imaginile de mai jos reprezinta o fractiune din rezolutia originala, dar vor fi suficiente pentru cei ce nu vor sa descarce fisiere de 1,6GB.

Evident, daca apasati link-ul de download, inseamna ca sunteti de acord cu urmatoarele:

Aceasta fotografie se poate uliliza gratuit, cu mentionarea autorului, pe termen nelimitat, in scopuri non-comerciale. Mentionarea autorului se va realiza sub forma “© Alex Galmeanu / www.alexgalmeanu.com” cu link catre www.alexgalmeanu.com in cazul publicarilor digitale.
Imaginea se poate utiliza gratuit in urmatoarele cazuri (mentionarea autorului este obligatorie): 1. utilizari personale (digital sau print), 2. utilizari decorative in incinte in care nu se produce activitate comerciala (digital sau print), 3. publicari pe pagini sociale sau blog, 4. publicari editoriale, ca material de ilustratie, in context non-comercial, 5. orice alte situatii non-comerciale
Imaginea NU se poate utiliza in urmatoarele cazuri: 1. utilizari publicitare, 2. utilizari in context comercial, in legatura directa sau indirecta cu un brand sau serviciu comercial, 3. in incinte in care se desfasoara activitati de comert, 4. in context editorial, pagini sau materiale online ce prezinta un produs sau serviciu, 5. in vanzare directa sub forma de print sau in forma digitala, inclusiv parte componenta a unui produs separat, 6. in orice alt context publicitar sau comercial

Enjoy :)

3 Replies to “Panorama Bucuresti – Free Download”

  1. Fascinant !!!! Nu conteniți să mă uimiți…. Din suflet vă doresc să aveți puterea să continuați M D

Comments are closed.