Sa anuntam castigatorul

In calitate de membru al juriului concursului Superscrierile Cititorilor, va anunt gastigatorul. Play the movie!

“Draga Super-cititorule, iata filmul pe care-l astepti de peste o luna! Da play si afla castigatorul Superscrierii Cititorilor, in super-productia “Super-citim, super-zambim”, cu o distributie de zile mari: Alex Ciuca, Madalina Uceanu, Alex Galmeanu, Bogdana Butnar, Andreea Burlacu, Elena Ciric, Sintia Radu, Vlad Stroescu, Cristian China-Birta si Monica Jitariuc, membri ai juriului Superscrierii Cititorilor.

Concursul Superscrierea Cititorilor este o initiativa FFFF.ro. Sub deviza “Poti schimba lumea prin ceea ce citesti”, publicul a fost incurajat sa inscrie si sa voteze texte de non-fictiune pe care le considera valoroase.

Castigatorii au fost alesi de Juriul Cititorilor, din top 10 stabilit de public. In total au fost 146 de lucrari inscrise si peste 4500 de voturi.

Concursul este o extensie a Premiilor Superscrieri, care va incepe la toamna.
Superscrieri vrea sa cultive in Romania acel gen de scriitura care da castigatori de Pulitzer.

Pentru mai multe detalii, va rugam explorati:
http://ffff.ro/superscrieri/

Like & share, cititul e cool!

PS Le super-multumim si celorlalti membri ai juriului, oameni de nadejde care au dat timp de la ei pentru a departaja intre cele 10 texte finaliste dintre cele 146 propuse de voi: Bogdan Theodor Olteanu, Corina Vasile, Amalia Fodor, Maria Besnea si Tudor Chirila.”