Puma – Love Thy Planet

Bun, o să încep cu începutul: vrei să câștigi 2000 de euro, produse Puma în valoare de 500 de euro și glorie eternă semnând o colecție ediție limitată PUMA? Ok, atunci citește mai jos.

Fotografiază sau selectează din cea ai realizat până acum, totul pe tema “what do you love about your planet, what do you want to preserve”, intră pe www.pumalovethyplanet.com, citește regulamentul și apoi încarcă imaginile. Câștigătorii sunt selectați săptămânal de către un juriu de specialitate care are în vedere fotografii trimise din toate țările participante.


Dacă ai nevoie de inspirație, găsești acolo și fotografiile mele, alături de imagini ale mai multor ambasadori Puma Creative Factory – Love Thy Planet.

Interesant este că vor fi produse tricouri și genți cu ajutorul unui proces revoluționar, un colorant-vopsea ce se activează la lumina naturală a soarelui. Evident, acțiunea are valențe fotografice, vopseaua asta revoluționară permite imprimarea fotografiilor pe material textil, procesul este atât de simplu încât intră ușor în categoria “do it yourself”. E nevoie de vopseaua în sine și un pic de creativitate.

Pe lângă site și upload, dacă vrei să te joci cu vopseaua asta, vino joi 25 octombrie la ora 11:00, în Club Oxygen (Mall Sun Plaza, ultimul etaj). Este vorba de un workshop în cadrul căruia se va premia cu 2000 de euro tricoul cel mai interesant, dar vor mai fi și alte surprize. Voi fi și eu acolo!