20 de ani fotografici

Luna asta s-au împlinit 20 de ani de când am utilizat primul meu aparat de fotografiat. Au fost 20 de ani incredibili, ani pe care nu aș fi avut cum să îi petrec mai bine. Datorez foarte mult Fotografiei, a fost foarte bună cu mine. Binecuvântat să fie cel ce a inventat-o, oriunde s-ar afla. :)

Imaginile atașate sunt singurele patru cadre ce au supraviețuit din primul film pe care l-am fotografiat și developat. Sunt primele mele fotografii, se întâmpla în aprilie 1992.

5 Replies to “20 de ani fotografici”

  1. iti doresc inca cel putin 20 de ani, in care sa utilizezi aparatul de fotografiat si in continuare sa fie la fel de buna sau chiar mai buna cu tine,nimeni alta decat Fotografia.

  2. muulti inainte iti doresc! 20? incredibil! cand ma gandesc ca te stiu de prin perioada aceea (aproape); cand a trecut asa repede timpul asta…..

  3. felicitari,
    ar fi interesant sa prezinti primele poze pe care le-ai facut ca si fotograf profesionist.

  4. Buna Alex,

    Extraordinar! Sunt din Stelea Spataru! :):) Si se vad si blocurile in constructie din bulevardul Coposu! Iti doresc sa bifezi de doua ori mai multi ani decat ai insumat pana acum si sa ne incanti cu cat mai multe idei transpuse in cadre! Iti urmaresc cu interes blogul si nu rezist sa nu-ti rasfoiesc de fiecare data portofoliul. Este minunat ceea ce faci! Mult succes in continuare, Alex!

Comments are closed.