Despre studio…

V-am mai povestit în câteva rânduri că am studio nou, mare și frumos. Între timp am descoperit o fotografie și aflat câteva lucruri despre istoria clădirii. Se pare că a fost construită de armata germană în timpul celui de-al doila război mondial și a funcționat că dormitor pentru piloții de avion (mai sus, în cercul albastru).

Intreaga zonă se prezenta ca un câmp la periferia orașului, singurele clădiri mai importante fiind cele ale aeroportului militar. Nici urmă de bulevardul Barbu Vacarescu sau de alte repere.

 

4 Replies to “Despre studio…”

  1. Acum, ca stiu si istoria studioului tau iti doresc sa ai parte doar de momente implinitoare si astept cu interes sa-ti vad creatia din studioul “nou,mare si frumos”.

  2. Deduc ca este adevarat ce se spune, fotografiile sunt precum vinul, cu cat sunt mai vechi cu atat sunt mai valoroase.

  3. Era o lupta pentru clasarea ansamblului pentru a salva Muzeul Aviatiei de pohta ce-a pohtit Ontanu – mult teren moka pentru rechinii imobiliari care sa faca un ansamblu rezidential. Nu stiu cum s-a soldat pana la urma.

Comments are closed.