Anastasia Nr.9

Este octombrie, Anastasia revine. A trecut încă un an și avem o nouă fotografie. Vă reamintesc faptul că Anastasia vine în studioul meu în fiecare octombrie pentru un portret. Prima fotografie a fost realizată 2003, acum am ajuns la cea cu numărul nouă. Evident, scopul este unul documentar, folosim aparatul de fotografiat pentru a observa evoluția timpului asupra dezvoltării noastre.

Setul întreg de imagini, mai jos:

Anastasia Gheorghe 2003
Anastasia Gheorghe 2004
Anastasia Gheorghe 2005
Anastasia Gheorghe 2006
Anastasia Gheorghe 2007
Anastasia Gheorghe 2008
Anastasia Gheorghe 2009
Anastasia Gheorghe 2010
Anastasia Gheorghe 2011

 

7 Replies to “Anastasia Nr.9”

  1. o stiu pe anastasia de micuta. imi place proiectul tau, alex! bravo! succes in continuare!

  2. Interesant proiect! As dori sa stiu daca incepand cu 2008 a exista si machiaj? Oricum se vad schimbarile si ce este si mai interesand, de expemplu 2009 cu 2011 mi se par foarte asemanatoare, in schimb altele sunt cu schimbari majore. Bine sunt convinsa ca depinde foarte mult si de starea Anastasiei, am observa ca tu incerci sa folosesti identic cadru.
    Spor!

  3. Interesant proiectul.

    Am vazut – si poate imi aminteste cineva despre cine era vorba -un proiect similar in care un tata si-a fotografiat fiica anual in acelasi loc si cu aceeasi rochie, de cand era mica, pana si cu…burtica de viitoare mamica.

  4. Interesant si original. Am vazut un proiect in care fotograful a fotografiat copilul cand era de cateva zile si apoi dupa vreo 10-15 ani,diferenta era uneori mare.Fotografiind anual chiar poti obesrva detalii in dezvoltare

  5. Anastasia se pare ca iubeste ceasurile mari! de mica! Poti observa schimbarile de stil-gust… dar ramane ceasul… fain!

Comments are closed.