HOPE POP-UP STORE – O cauză nobilă

HOPE POP-UP STORE este o initiativă lăudabilă. Putem ajuta copiii cu afecțiuni oncologice, așa că am donat o fotografie pe care vă invit să o cumpărați. Detalii mai jos:

“Atunci când cancerul este a doua cauză de deces la copiii din România şi peste 500 de copii primesc acest diagnostic în fiecare an, doar prin bunătate şi implicare poţi să aduci speranţă.

Băneasa Shopping City se alătură campaniei pentru ajutorarea copiilor cu afectiuni oncologice iniţiată de Asociaţia P.A.V.E.L.– „Nu trece nepasator!” – şi lansează, începând cu data de 25 mai, timp de o lună, primul pop-up store caritabil din România.

Descoperă-ţi bunătatea şi dă speranţă copiilor cu afecţiuni oncologice! Nu trece nepăsător şi donează un obiect personal – de la articole vestimentare, accesorii, până la piese de colecţie.  Acestea vor fi puse in vanzare in cadrul HOPE POP-UP STORE, iar sumele strânse vor fi direcţionate către Asociatia P.A.V.E.L. care va sprijini copiii bolnavi de cancer şi familiile lor, prin asigurarea unui tratament adecvat şi a unei bune îngrijiri medicale.”