Nou pe muzeuldefotografie.ro

Asa cum v-am obisnuit, incerc sa va tin la curent cu ce se publica pe Muzeul de Fotografie.

Avem o imagine din timpul operatiunilor de salvare de la ruinele Blocului Carlton prabusit in urma cutremurului din 1940, cateva amintiri surprinse pe pelicula de soldatii germani aflati atat in Bucuresti, in Constanta cat si in alte locuri din tara, una dintre primele sarbatori cu ocazia zilei de 1 Mai in organizare comunista, avarii in interiorul Palatului Regal in 1944, o fotografie din spatele frontului primului razboi mondial realizata la Grodno in 1916, imagini in premiera cu distrugerile cutremului din 1977, palatul de justitie in variata stereoscopica fotografiat in anii ’20, o harta a Bucurestiului interbelic dar si o serie substantiala de portrete Rudolph Valentino. Enjoy!

3 Replies to “Nou pe muzeuldefotografie.ro”

  1. am vazut ultimul tau editorial din revista ELLE de luna aceasta (“Spirit Nomad”) si am ramas impresionata , ar fi putut sa se compare lejer cu niste fotografii realizate de Patrick Demarchelier :)

  2. e bine sa urmaresti tvr cultural! asa am aflat despre acest site, despre alex galmeanu si altii ca el. este deosebit de incantator la minte sa privesti . Doru

Comments are closed.