16 thoughts on “Remake Vermeer

  1. Foarte fain! Îmi plac obiectele care aduc “tabloul” în vremurile noastre, mai ales cercelul cu smiley face! :) Bună postare pentru luni dimineaţa :)

  2. Superbă fotografia… poate într-un post viitor ne povestești cum ai poziționat lumina (mie îmi pare a fi una singură). Teoriile epocii spun că Vermeer avea o camera obscura – și dacă mă uit la umbrele din partea stângă a feței ei, parcă înclin să le dau dreptate.

  3. Foarte buna ideea de a recrea un tablou celebru. Poate ca se va dezvolta si un proiect in acest sens. Am oarece nedumeriri in ceea ce priveste cercelul acela care pare din alt tablou.

  4. Pingback: bloc operator 3 – Blog » Blog Archive » Bloc notes

  5. :) imi place vermeer la nebunie si nu as fi crezut ca remake-ul ar putea fi atat de reusit. singura chestie care lipseste dupa parerea mea este tristetea din privirea fetei. other than that … just beautiful!

  6. Cercelul ala face toata poza. Dincolo de maestria tehnica si artistica. In smileyface-ul ala de ne-a invadat vietile sta toata esenta pozei. Vermeer sigur ar fi fost incantat, mai ales ca de el se stie sigur ca folosea camera obscura pentru a-si picta tablourile.

Leave a Reply