16 Replies to “Remake Vermeer”

  1. Foarte fain! Îmi plac obiectele care aduc “tabloul” în vremurile noastre, mai ales cercelul cu smiley face! :) Bună postare pentru luni dimineaţa :)

  2. Superbă fotografia… poate într-un post viitor ne povestești cum ai poziționat lumina (mie îmi pare a fi una singură). Teoriile epocii spun că Vermeer avea o camera obscura – și dacă mă uit la umbrele din partea stângă a feței ei, parcă înclin să le dau dreptate.

  3. Foarte buna ideea de a recrea un tablou celebru. Poate ca se va dezvolta si un proiect in acest sens. Am oarece nedumeriri in ceea ce priveste cercelul acela care pare din alt tablou.

  4. :) imi place vermeer la nebunie si nu as fi crezut ca remake-ul ar putea fi atat de reusit. singura chestie care lipseste dupa parerea mea este tristetea din privirea fetei. other than that … just beautiful!

  5. Cercelul ala face toata poza. Dincolo de maestria tehnica si artistica. In smileyface-ul ala de ne-a invadat vietile sta toata esenta pozei. Vermeer sigur ar fi fost incantat, mai ales ca de el se stie sigur ca folosea camera obscura pentru a-si picta tablourile.

Comments are closed.