“People I know” – Vernisaj la Toulouse – Update!

Initiata in 2003, expusa in Bucuresti in 2005 si in Paris in 2008,  expozitia “People I Know” va avea vernisaj si la Toulouse. Evenimentul este organizat de Centrul Cultural Roman din Toulouse cu sprijinul Institutului Cultural Roman din Paris si al Universitatii Toulouse II – Le Miral si va avea loc in perioada 4 mai – 4 iunie 2010 in salile Bibliotecii Central Universitare a Universitatii Toulouse II – Le Miral. Vernisajul va avea loc pe 4 mai la ora 17:30. “People I Know” este o colectie de portrete atipice ale unor oameni mai mult sau mai putin celebrii, oameni pe care am avut sansa sa ii cunosc. Numitorul comun al imaginilor nu consta in celebritatea personajelor fotografiate ci in “expresia” lor in fata camerei de fotografiat. Este doar o coincidenta faptul ca multi dintre ei sunt bine cunoscuti publicului. Proiectul People I Know evolueaza in permanenta. De fiecare data cand voi intalni oameni interesanti, colectia va fi completata cu noi imagini. Este un proces ce se va desfasura, sper, pe toata durata carierei mele.

Update!

Fotografii de la fata locului:

5 Replies to ““People I know” – Vernisaj la Toulouse – Update!”

  1. Deci in titlu avem “de Alex Galmeanu” si mai jos, “d’Alex Galmeanu”. Care o fi varianta corecta? :)

    Oricum, bravo!!

  2. Sunt fan a ceea ce faci.
    Insa expozitia asta – foarte frumoasa de altfel, este 0 la toulouse sau oriunde in afara Romaniei.
    Asa ca ori va trebui sa cunosti niste oameni despre care stiu mai multi oameni ca sunt interesanti, ori sa o expui doar in Bucuresti unde lumea mai stie despre cine e vorba.

  3. @ Vilda: Asta am crezut si eu dar se pare ca nu este chiar asa. Interes exista mult peste asteptarile mele. De fiecare data cand am expus “People I Know” in afara tarii, s-a intamplat la initiativa unor organizatori locali, la solicitarea lor. Asta inseamna ca au vazut ei ceva daca si-au investit timpul si banii. In ultima instanta treaba mea este sa fiu fotograf si sa ma gandesc mai putin la cine stie pe cine sau la diverse strategii de marketing. Prefer sa profit de oportunitati. E gresit sa expun doar in Bucuresti daca exista cerere si in alta parte.

  4. Atunci e clar calitatea fotografiilor si probabil faptul ca te stiu pe tine. Asta e fain.
    Evident ca nu trebuie sa expui doar in Bucuresti mai ales daca cei de la Toulouse sau Paris sau Londra sau Caracal sau Milano sau Galati te cheama si investesc ca fotografiile sa fie bine expuse.

Comments are closed.