Sapte ani trec repede

anastasia 2009

Este octombrie asa ca m-am intalnit cu Anastasia. Constat ca sapte ani trec repede. Pentru cei ce au deschis mai tarziu “televizoarele” va repet ca Anastasia vine in studioul meu in fiecare octombrie pentru a realiza un portret. Este vorba de o fotografie pe an iar mai sus vedeti fotografia cu numarul sapte. Scopul este un fel de studiu fotografic, o documentare a trecerii timpului inregistrata cu ajutorul aparatului de fotografiat.

Anastasia Gheorghe, Bucharest 2003
Anastasia Gheorghe, Bucharest 2003
Anastasia Gheorghe, Bucharest 2004
Anastasia Gheorghe, Bucharest 2004
Anastasia Gheorghe, Bucharest 2005
Anastasia Gheorghe, Bucharest 2005
Anastasia Gheorghe, Bucharest 2006
Anastasia Gheorghe, Bucharest 2006
Anastasia Gheorghe, Bucharest 2007
Anastasia Gheorghe, Bucharest 2007
Anastasia Gheorghe, Bucharest 2008
Anastasia Gheorghe, Bucharest 2008
Anastasia Gheorghe, Bucharest 2009
Anastasia Gheorghe, Bucharest 2009

more on www.alexgalmeanu.com

10 Replies to “Sapte ani trec repede”

  1. Foarte interesant proiectul. Au trecut doar 6 ani de atunci…7 vor fi la anul in octombrie. :)

  2. Cand eram întrebat de ce vroiam sa fie copilul fetitza, nu stiam ce sa raspund imediat. Cu timpul, m-am mai gândit, si mi-am facut o oarecare idee. Vroiam sa aflu de unde se naste frumusetea si sa pot sta mai aproape de femeie (“universul feminin” suna al naibii de prost), mai ales în evolutia sa. Lucrul asta nu s-a putut întâmpla nici alaturi de mama, nici cu sotia, nici cu alte partenere, deoarece anii timpurii ramâneau înca o enigma. Uite ca am acum o fetitza de 4 ani, este superba, si o vad cum creste în fiecare zi. Poate ca nu voi putea urmari întreaga ei metamorfoza, dar felul în care psihologia ei a devenit tot mai complexa în acesti ani -putzini- si schimbarile fizice mi-au oferit ceva atat de pur si de simplu ca fericirea. Da, frumusetze si fericire, de la fi-mea…

  3. foarte faina ideea.observ o schimbare majora in fiecare an si deloc fortata.da,sper sa reusesti sa o fotografiezi si peste vreo 30 de ani :) multa sanatate va doresc :)

  4. Foarte dragutz!
    Cred ca are cam 14-15 ani.

    Interesanta este si ideea de a fotografia o viitoare mamica, pe parcursul celor 9 luni de sarcina. Cred ca multe femei au facut asta dar nu cu un fotograf profesionist.

  5. vazand-o pe anastasia mi-a venit si mie o idee. as vrea sa ma ‘imortalizez’ inainte de a imbatrani. azi m-au suparat cateva riduri, mult mai accentuate decat ieri. as vrea sa le las copiilor mei o fotografie de artista. sa isi aminteasca de mine frumoasa. crezi ca ma poti ajuta? astept cu interes raspunsul tau si multumesc

  6. Excelenta idee…
    Te felicit. Sper sa aiba continuitate pe termen lung, desi mediul in care traim nu favorizeaza (statistic vorbind proiectul); din ce in ce mai multi tineri migreaza, emigreaza geografic si comportamental.
    Un cuplu in curs de uniune pe viata ai accepta ca model pe termen lung intr-un proiect similar?

Comments are closed.