11 Replies to “Vedere din Buzesti”

  1. îmi pare rău să zic asta, dar… i hate you :)))))

    aş vrea şi eu să pot face poze de genul ăsta, păcat că-i cam greu de ajuns la aşa înălţimi în oraşele româneşti…

  2. @ Catalin Georgescu: Sunt frumoase. Singurul lucru ce pare un pic nepotrivit este HDR-ul exagerat. Nu mi-a placut niciodata tone mapping-ul, este mult prea ireal. Eu prefer exposure fusion, parca e mai aproape de fotografie. Se pastreaza maximum de informatie dar fotografia ramane oarecum fireasca.

  3. intrebare: de ce nu mai pui si link spre versiunea ‘hires’
    widget-ul asta nou e destul de incomod de folosit.

  4. @ andreea stoian: sincer sa fiu, mizez mai mult pe valoarea documentara a acestor panorame, mai mult decat pe cea artistica. cred ca peste 20-30 de ani orasul se va schimba suficient incat imaginile astea sa devina interesante.

    sa nu te superi pe mine dar nu vreau sa analizez imagini sau portofolii. Nu conteaza atat de mult ce cred eu. Am lasat link-ul, poate vrea altcineva dintre vizitatori sa comenteze fotografia postata de tine.

  5. @Alex
    Imi displace HDRul la fel de mult ca si tie. Tocmai de asta nu-l folosesc. N-am facut decat sa maresc expunere per ansamblu si sa adaug un gradient ND in lightroom pentru cer. Lumina de dupa ploaie arata la fel de ciudat si in rawuri. Chiar si fill light am folosit foarte putin, tocmai ca sa evit lookul de hdr.
    Cred ca lumina dubioasa din cadrul original e provocata de mai multi factori (nori, apa, cladiri, apus etc) care s-au manifestat concomitent.

    Multumesc pentru apreciere si feedback. Sper sa continui seria asta documentara. E fain sa vezi orasul din alta perspectiva. ^_^

  6. Foarte tare apusul din ultima poza, cu toate ca imaginea asta urbana nu e fix pe gustu` meu..oricum tari pozele..nu ma pricep la detalii tehnice..doar asa ce vede ochiu` meu si aproba :p

Comments are closed.