alexgalmeanu.com – new version

Tocmai ce am publicat o noua versiune la alexgalmeanu.com. Site-ul este curat, neutru, simplu, fara artifiicii fara animatii, fara lucruri complicate. O sa gasiti putine butoane si putine rubrici dar imagini mai mari si explicatii foto cuprinzatoare (40% in lucru). In plus, fotografiile se pot salva la o dimensiune de 800px, cu click pe imagine.

Au aparut doua rubrici noi: “what’s new”, unde sunt insirate toate imaginile noi (e mai usor pentru cei ce vor sa vada doar noutatile) si “work for hire” unde voi publica o mica selectie a unor lucrari, doar cele mai interesante vizual, realizate pentru clientii mei.

Sper sa va placa.

12 Replies to “alexgalmeanu.com – new version”

  1. pfua! mor de curiozitate! la serviciu la mine site-ul nou nu merge din pacate. imi rod unghiile pana acasa.
    in ce vresiune de flash e facut? e pacat sa “pierzi” vizitatori din cauza “activex control” care trebuie instalat.
    oricum, sa fie intr-un ceas bun!

  2. @ dedi.

    Este flash 9. In mod normal trebuie sa mearga. E adevarat ca e gazduit pe un hosting din US si uneori mai sunt probleme de trafic dar daca vezi blog-ul trebuie sa vezi si site-ul. Am observat insa ca daca ai plugin-ul de flash vs 6 sau mai mic, poti doar sa navighezi prin meniu dar galeriile cu imagini nu se incarca. Cred ca e din cauza versiunii actionscript-ului, eu am 2.0.

  3. alex, vina e a corporate shit rules. nu se poate instala nimic pe calculatoarele companiei. este instalata o versiune de flash care e cam dubioasa. e bizar oricum ca multe site-uri merg si altele nu. e clar ca noul tau site nu merge (cel vechi mergea brici).
    eu mi-am facut site-ul cu flash cs3 action script tot 2.0 si merge peste tot…ma rog….
    am vazut pana la urma up-date-ul si mi-a placut foarte mult! l-ai pieptanat frumos. sunt degetele tale pe taste in flash?

  4. @ dedi

    Mai incearca o data de la servici. L-am publicat in flash 7, din cate stiu eu versiunea asta vine standard in IE-ul din XP. Poate merge acum.

    Da, eu l-am facut, cu exceptia flash-ului galeriei ce este cumparat. Nu e mare lucru, oricum experienta mea in flash este la un nivel basic. Stiu fix cat am nevoie :)

  5. Pare o problema a calculatorului ala. Probabil, daca te lasa admin-ul, trebuie sa instalezi ultima versiune de flash player. N-am cum sa il dau mai jos de flash 7 pentru ca nu se mai incarca imaginile.

  6. Site-ul este ok, imi place ca ai mers pe o versiune minimalista ! singura obiectie ar fi… flash-ul :D

    Altfel , ma bucur sa vad poze noi… ca de fiecare data raman placut surprins !

Comments are closed.