23 Replies to “Andreea Liptak, Irina Marinescu, Iulia Vantur”

  1. Hihi, nu cred Marius ca are legatura cu Realitatea. Cu Andreea Liptak si Iulia Vantur in pictorial, u know… PRO girls… :)

  2. Nu stiu cum se intampla dar esti unul dintre putinii care reusesc sa suprinda frumusetea dincolo de suferinta, rani, sau, ca in cazul de fata, inscenare…e nevoie de mai multi ca tine care sa ajute la genul asta de campanii…mda, si eu tin minte ca era vorba tot de violenta…

  3. Ok Alex, ai de lucru, asa ca am cautat pe net. Am aflat ca Andreea Liptak (Stirile Pro TV), Iulia Vântur (Dansez pentru tine) Si Irina Marinescu (designer vestimentar) au acceptat propunerea Marie-Claire de a se poza cu un machiaj special, constând în vânatai si rani, în Campania împotriva violentei domestice initiate de Marie-Claire România. Initiativa se vrea un semnal de alarma cu privire la romancele agresate de rudele sau partenerii lor de viata.

    Chiar daca stiu ca e machiaj, tot m-au trecut fiorii. Sunt puternice Alex. Sper sa-si atinga si targetul.

  4. Foarte tare! Nu stiu ce sa zic. Mesajul e clar, iar fotografiile sunt cu atat mai reusite, cu cat transmit si violenta de pe chipul lor, dar si femininatea personajelor. Impactul e garantat!

  5. astfel de campanii informeaza oamenii, iar a fi informat inseamna a fi educat……pe cand o sa vedem si o campanie impotriva blanurilor de animale ?

    cati stiu ca animalele sunt jupuite de vii pentru blanuri?

    stiu ca e mai usor sa intorci capul si sa nu privesti, dar spune-mi alex, ce poate fi mai frumos, decat sa traiesti in adevar??

  6. mi-ati adus aminte de violenta domestica. Nu ca nu mai exista si prin Canada cate un caz dar aici legea e lege. Daca o femeie da tel politiei si zice ca a fost molestata, politia apare in secunda 1, pune catuse barbatului iar una sau mai multe consiliere de la serviciul social o si iau in primire pe “victima” si o consiliaza. Putin exagerata sa zicem legea asta, daca e sa privim din punctul nostru de vedere, al barbatilor, adica o femeie poate sa profite de pe urma ei, dar in acelasi timp e necesara. Mai ales in Romania.

  7. @ bobi

    Vorbesti de fotografia cu Irina Marinescu? Lacrimile sunt reale, Irina a lacrimat in timpul shooting-ului din cauza luminilor. Una din lacrimi (dreapa imaginii) este surprinsa in cadere. A fost un singur cadru asa, l-am ales tocmai din acest motiv.

  8. Foarte tare! Mesajul e foarte clar, iar fotografiile sunt foarte reusite, cu cat transmit si violenta de pe chipul lor, dar si femininatea personajelor.

  9. Artistul tau a vazut prea multe filme cu Rambo si prea putine femei abuzate. Modelele au niste experesii pasive de parca e un lucru cotidian, absolut firesc, si iei o asemenea bataie – cam ca si cum ti-ai bea cafeaua de dimineata. Îmi pare rau, însa nu mi se pare foarte credibila campania aceasta.

  10. Domnu’ roman din Canada: si eu sunt in Canada, Politia nu apare intr-o secunda ci mai mult, catuse nu se pun domnului barbat doar daca s-a dat un telefon. Eu zic sa te documentezi inainte sa deschizi subiectul. Banuiesc ca nu te-ai gandit la faptul ca politia va suferi enorm daca il incatuseaza pe domnul barbat doar in baza unui telefon. Banuiesc ca intelegi ca politia nu risca sa afecteze imaginea unui barbat, sa il incatuseze ca sa nu mai amintim de impactul moral asupra asa zisului “agresor”. Nu uita ca pana la proba contrarie si domnul barbat este cetatean si beneficiar al acelorrasi drepturi. sa lasam folclorul de imigrant la locul sau va rog…

  11. E grotesc. Asta numesti tu arta? S-a ajuns prea departe cu unele lucruri. Arta inseamna ceva frumos nu ceva grotesc. Cei care cred altceva n-au nici-o treaba cu arta si ar trebui sa se apuce de sapat santuri sau de spalat parbrize de masini prin intersectii. Bafta!

  12. @RR: Pai cine a zis ca e arta? :)) Iar despre ce este arta… e dilema veche. Ai nevoie sa citesti mai mult. Unii isi bat capul cu asta de cateva sute de ani si inca nu au gasit un raspuns.

  13. @RR: Pai cine a zis ca e arta? :)) Iar despre ce este arta… e dilema veche. Ai nevoie sa citesti mai mult. Unii isi bat capul cu asta de cateva sute de ani si inca nu au gasit un raspuns.

Comments are closed.