Dupa 6 ani…

A mai trecut un an, nu imi vine sa cred ca se implinesc sase ani de cand am inceput acest proiect. Pentru cine nu e la curent cu ideea, revin cu informatiile. In fiecare luna octombrie a fiecarui an, Anastasia vine in studioul meu pentru o singura fotogafie. O fotografie pe an, in fiecare an iar aceasta este imaginea cu numarul sase.

18 Replies to “Dupa 6 ani…”

  1. In sfarsit,in ultima perioada am intrat zilnic pe blog in speranta ca ai postat fotografia cu numarul 6.Cat de mult imi place sa le privesc si sa observ diferentele,evolutia.Felicitari!

  2. acum vreo 3-4 ani, la un targ de carte, mihai stanescu avea niste postere cu exact acelasi proiect. supermisto ideea, am cumparat atunci posterul.

    fiica lui, fotografiata o data pe an, in aceeasi rochie, in acelasi loc. fotografia cu numarul 15-16, ultima, era cea in care tipa era insarcinata.

    bafta cu proiectul tau !

  3. chiar zilele trecute vorbeam la facultate cu un coleg despre proiecte de genu`: o poza pe zi . pe luna .. pe an .. si i-am zis si de aceasta suita de fotografii :)

  4. interesanta idee, nu am vazut in multe locuri o chestiune asemanatoare. ipostazele asemanatoare, privirea si expresia per total, traduc o poveste intr-un stil deosebit.

    spor in continuare!

  5. Ridic capul si ma uit la posterul meu tare dragut cu autograf cu tot de la musiu Mihai Stanescu. Am vazut proiectul tau anul trecut si mi so parut interesant.
    Imi place ideea de continuitate si evolutie chiar daca a mai fost facuta.
    Felicitari!

  6. Salut. Imi place foarte mult cum scrii. Ai fi interesat sa facem un link exchange?
    Daca esti de acord astept un raspuns pe mail.
    Daca nu te intereseaza imi cer scuze ca te-am deranjat.
    Sa avem bafta la trafic!

  7. Doamne, cat de mult s-a schimbat si cat de tare s-a maturizat. E si putin mai dolofana dar sunt convins ca e doar specificul varstei si va reveni la anul cu o alta expresie. Bafta Alex, bafta Anastasia

  8. apropo de asta am revazut imagini cu colegii de clasa de acum 2 ani,si vreu sa zic ca diferentele sun imense.Abia astept sa ne vad pozele peste 6 ani.Googd job.

  9. imi place mult prima imagine, de acum 6 ani.
    si celelalte sunt dulci, cu toata trecerea asta a timpului
    numai observati va rog ce forta are privirea de anonima din prima poza
    si felul in care colturile buzelor sunt ne-atinse de celebritate
    glumesc putin,
    dar
    foarte mult imi place cautatura de atunci

  10. intr-un fel am facut si eu ceva similar proiectului (nu radeti!):
    ambele fete le-am masutat pe tocul cameri lor de la 1-2 ani cand stateau in picioare pana la 24 de ani cand ne-am mutat; imi venea sa tai tocul usii sa-l iau cu mine asa eram de emotionat.
    din pacate am luat cu mine numai o poza…
    oare cand se va putea ‘pune’ in poze nu numai pixeli, culoare, efecte digitale, realizare artistica, si sentimente ca amintire?

  11. Mai sa fie, am nimerit acest blog, cautand pe net dupa “soseaua Bonaparte” si vad ca am dat peste o comoara :-) pe gustul sufletului meu! Ideea acestui studiu fotografic din an in an imi place si sper sa numar cat mai multi ani prin imaginea Anastasiei! Fotografia portret nu e o intreprindere usoara, compozitia prinde si sufletul. Deobicei sunt cam zgacita cu laudele, dar acum trebuie sa spun ca faci bine ce faci!

Comments are closed.