6 Replies to “Bucuresti, Romania, 2007”

  1. e interesant ce vad aici,da nu prea inteleg ;)) ce vrei defapt sa transmiti cu “rubrica” [nu stiu cum sa.i zic] asta “jurnal de bord”?initial am observat ca postezi imagini din diferite tari prin care mergi [cele din italia si franta] dar acum observ ca incepi sa postezi si din romania si inca din 2003,2007.nu prea inteleg ideea :D poate ne explici :)

    foarte tari fotografiile,am obiceiul sa intru destul de des pe blog sa vad ce ai mai facut nou.blogul tau e un fel de manual pt mine.sper ca pe viitor sa postezi fotografii si mesaje la fel de interesante si poate mai des ptc sunt perioade in care tot intru aici in speranta ca voi vedea c ceva nou ,dar nimic.

  2. Este chiar un jurnal, unul scris cu imagini. Nu mi-am propus o regula sau o tema anume. Este ca si cum mi-as scrie ideile exact asa cum imi vin, fara un triaj prealabil. Obisnuiam sa fac asta in scoala cu rezultate dintre cele mai stranii. Cred ca este un experiment vizual cu care nu mi-am propus nimic anume. Sunt pur si simplu lucruri, oameni, idei sau experiente mai mult sau mai putin reusite. Cred ca simpla lor expunere imi da o stare anume. Probabil ca trebuie luat ca atare.

  3. Foarte tare :)

    e usa de la brightness de pe Armeneasca. e deosebita … i’am facut si eu o poza de aproape pe curbura. Are ceva special!

Comments are closed.