5 Replies to “Andrei Gheorghe, Bucuresti, Romania 2003”

  1. fotografie reusita, la fel ca si celelalte de pe blog, insa subiectul este o persoana foarte antipatica, care nu are ce cauta in televiziune, dupa ce si-a luat la bataie invitatii. rusine!

  2. Cum adica si-a luat la bataie invitatii? Imi aduc aminte de o scena din timpul emisiunii pe care o realiza la Antena 1 cu ceva cascadori invitati. “Bataia” de acolo a fost regizata. Anyway, daca cineva a fost pacalit incat crede si acum, dupa ani buni, ca scena respectiv a a fost reala, se pare ca scopul a fost atins.

  3. daca intr-adevar a fost regizat, iata de ce nu ma uit la tv. totul este o inscenare, si minciuna. asta nu mi se mai pare divertisment, ci prost gust si manea jurnalistica. ma rog, fiecare face cariera in felul care lui i se pare potrivit.

  4. Salutare! Tin sa-l felicit pe Alex pentru ca l-a adus pe Andrei Gheorghe la sedinta foto. Super poze. Andrei Gheorghe e super ok. Cui nu-i place n-are decat sa se informeze inainte sa scrie sau sa deschida gura.
    Sa va raspund: ceea ce ati vazut pe Youtube e doar o inscenare. Andrei nu e genul asta de om care bate invitati. Dupa ce s-a terminat inregistrarea de pe Youtube dansul a lamurit situatia. Pacat ca unii pun filmulete incomplete pe web si dezinformeaza oamenii. Asta e! Pacat ca unii (ca sa nu le zic altfel) doar vorbesc aiurea si ataca la beregat? sub anonimat. Rusine voua !!!
    Bafta Andrei! U are the best! :D

Comments are closed.