Baza de date cu locatii

Vreau sa imi updatez baza de date cu locatii pentru sedintele foto si cred ca este o idee buna sa apelez la voi. Daca stiti locuri interesante unde se pot face fotografii, va rog sa imi dati de stire. Practic orice loc poate fi o locatie buna atat timp cat este interesant vizual. Nu am ceva anume in minte, poate fi orice: un apartament interesant, o casa, o gradina, o livada, un colt de stanca, un pod, un acoperis, un camp… practic orice loc ce poate fi folosit pentru o fotografie editoriala sau publicitara.

Ca sa pot construi o baza de date utila, am nevoie de infotmatii concrete. De exemplu fotografii ale locatiei (de preferat cadre largi sau cadre succesive ce sa acopere 360 de garde si eventuale detalii, daca sunt relevante) jpeg 800 – 1200 px pe latura mare ar fi deajuns, denumire si amplasare locatie, persoane de contact.

Bineinteles, nu vreau asta pe gratis. De cele mai multe ori, mai ales pentru fotografiile publicitare, exista bugete de locatie.

O sa inchid comentariile pentru acest post si o sa va rog sa trimiteti eventualele informatii pe adresa mea de email: alex@galmeanu.com

One Reply to “Baza de date cu locatii”

Comments are closed.