People I Know in Paris – Update!

preview1.jpg

Am placera sa anunt un nou eveniment important in cariera mea. Expusa pentru prima data in aprilie 2005 la Muzeul National de Arta Contemporana si de atunci parte permanenta a potrofoliului meu, “People I Know” va fi reeditata la Paris.

Treizeci si noua de imagini cu dimensiuni intre 150 si 50 de cm (latura mare) sunt printate la o calitate exceptionala si expuse la “Galerie Agent Double @ Crossroads” – 7 rue Chappe – 75018 Paris. Evenimentul este organizat in perioada 9 Aprilie – 6 Iunie 2008 de catre Agent Double – Paris si are loc sub inaltul partonaj al Excelentei Sale Teodor Baconschi ambasador extraordinar si plenipotentiar al Romaniei in Republica Franceza, cu sprijinul Institutului Cultural Roman din Paris si a companiei Tarom.

Pentru cine are nevoie de mai multe informatii despre proiectul “People I Know”, trebuie sa va spun urmatoarele: Initiat in 2003 si expus pentru prima data in 2005, “People I Know” este o colectie de “portrete intime” ale unor oameni mai mult sau mai putin celebrii, oameni pe care am avut sansa sa ii cunosc. Numitorul comun al imaginilor nu este celebritatea personajelor fotografiate ci “jocul” lor in fata camerei de fotografiat. Imi place sa cred ca este doar o coincidenta faptul ca multi dintre ei sunt deja cunoscuti publicului. Fotografiile sunt realizate in perioada 2001-2008, sunt sapte ani de fotografie si totodata o parte importanta din cariera mea. Este un proiect ce evolueaza in permanenta. De fiecare data cand voi intalni oameni interesanti, colectia va fi completata.

Despre mine pot sa va spun ca sunt specializat in fotografia de moda si portret. Am publicat primele imagini in 1993, in perioada liceului. La categoria “profesionisti” lucrez din 1999 iar pana acum am publicat nenumarate imagini in presa romaneasca si internationala si am realizat zeci de campanii publicitare locale si nationale . Am expus in Bucuresti, Nantes si acum in Paris.

Mai multe detalii aici iar comunicatul de presa oficial il gasiti aici

Update!

Cateva fotografii de la eveniment:

si lista fotografiilor expuse Picture List

7 Replies to “People I Know in Paris – Update!”

  1. Felicitari si la mai mare! New York ar suna bine pt urmatoarea expozitie. Succes!

  2. buna locuiesti in Paris? mai putea ajuta cu niste sfaturi legate de chiria la paris cum as putea sa gasesc ceva la un pret decent si destul de aproape de Sorbona, de genul 30 de min cu metroul.ms anticipat, astept raspunsul tau. Daca mai ai vreun proiect in Paris promit ca vin sa-l vad:D

Comments are closed.