Expozitie la Nantes (update!)

preview3.jpg

Acum ceva timp am primit propunerea de a expune cateva dintre fotografiile mele. Am placerea sa va anunt ca lucrurile s-au concretizat intr-un eveniment ce va avea loc in zilele urmatoare.

La invitatia Institutului Cultural Roman din Paris si a Nantes Métropole – structura  administrativa care reprezinta orasul Nantes – , voi expune o serie de imagini din propriul meu portofoliu.
Sub numele “Ma Roumanie” vor fi expuse 20 de imagini reprezentand personalitati, oameni obisnuiti sau locuri din Romania.

Evenimentul are loc in cadrul congresului “Partenariatele franco-romane ?i Europa”, la “Cite Internationale des Congres”, in zilele de 15 si 16 noiembrie 2007 la Nantes, Franta.

afis_preview.jpg

 -UPDATE- imagini de la expozitie si lista fotografiilor expuse.

lista.jpg_a5e8827.jpg_a5e8876.jpg_a5e8878.jpg_a5e8884.jpg

17 Replies to “Expozitie la Nantes (update!)”

  1. Felicit?ri! E vreo ?ans? s? vedem ?i online fotografiile pe care le-ai selectat? :) (deh, nu toat? lumea are drum pe la Nantes zilele astea :D )

  2. Felicitari! E vreo sansa sa vedem si online fotografiile pe care le-ai selectat? :) (deh, nu toata lumea are drum pe la Nantes zilele astea :D )

  3. Daca toate merg sa cum mi-am propus, probabil voi avea o expozitie in Bucuresti in toamna lui 2008.

    O sa postez fotografiile selectate si cateva imagini de la eveniment imediat ce ma intorc.

  4. as dori sa discutam despre un proiect /expozitie, care sa fie organizata la Fundatia Calea Victoriei
    http://www.victoriei.ro

    astept un raspuns daca esti interesat dupa ce vizitezi site-ul nostru.

    ma intereseaza in special fotografii care au legatura cu bucurestiul, interbelic sau contemporan.

  5. wow…sooper…si eu vreau sa fac o expozitie…bine…prima mea expozitie…dar pe sport…la finala Ligii Campionilor la handbal, care cu putin noroc, se va juca la valcea…oricum…iti urez mult succes si abia astept sa iti fad expozitia din 2008…cam atunci vin eu la facultate in Buc…
    bafta

  6. pt katalin:
    – mi-a placut :)
    – au fost incantati (cel putin cat am fost de fata :))
    – am maine la 08:30 o sedinta foto ;)
    – nu stiu, probabil o sa aflu in zilele, saptamanile sau lunile ce urmeaza.

  7. bravo…felicitari…foarte frumoasa si armonia dintre fotografii si locul in care ai expus…si imi place foarte mult contrastul din ultima fotografie…casual vs sport…

    tinand cont ca din ce am vazut pe net in portofoliul tau foarte stufos, ai o gramada de fotografii foarte reusite, ti-a fost greu sa alegi?
    pe ce criterii ai mers?
    ai avut vreun moment in care sa te gandesti, ,,si daca nu le va placea?” adica vreun moment in care tu sa te gandesti ca ei poate nu vad ceea ce vedem noi in lucrarile tale, tinand cont de alte principii culturale si alta viziune a artei fotografice?
    cum s-au simtit cei prezenti, cand s-au vazut fotografiati de catre expozant? ai avut parte de vreo reactie din partea publicului sau ai pozat incognito (probabil point-and-shoot)?

  8. Pur si simplu am ales fara strategii evidente. Nu a fost o selectie usoara pentru ca tin foarte mult la fotografiile mele dar le-am selectat printr-o oarecare eliminare. Probabil ca selectia ar fi aratat altfel dupa o zi sau doua, de fapt daca nu aveam un deadline inca lucram la asta :).

    Am avut unele criterii legate de tema.

    Sigur am in fiecare zi teama ca ceva nu o sa placa, oricand expun sau public o fotografie. Cred ca incerc sa nu ma iau foarte in serios. Oricum sunt ceea ce sunt si nimic mai mult, pot sa fac atat cat pot, unii ma plac iar altii nu. Nu cred ca e sanatos sa te placa toata lumea.

Comments are closed.