Panoramic view 09

preview3.jpg

Acum cativa ani buni (parca vreo sapte) imi cautam casa. Printre anunturile de mica publicitate am gasit un “vand apartament in frumosul cartier Militari”. M-am stricat de ras, auzi “frumosul” cartier Militari. Probabil ca nu era vorba de mini cartierul de cocioabe de carton de pe linia de tren dintre Cora si parcarea Plazza Romania. Fotografiile sunt facute de pe office-ul de langa vestitul Mall.

low_res ~ 1,87MB – hi_res ~ 24,8MB

preview4.jpg

low_res ~ 1,85MB – hi_res ~ 24,1MB

preview5.jpg

low_res ~ 1,26MB – hi_res ~ 16,7MB

8 Replies to “Panoramic view 09”

  1. Nu stiu daca ai observat dar in ultima panorama cu Plazza lipseste jumatate de tranvai; o masina incepe gri se termina neagra; un microbuz dispare 3 sferturi si apara 2 metrii mai incolo intreg.. Intrebarea e cu ptgui merg “remediate” problemele .. ne avand cdkey pt el nu prea am explorat ce poate face ptgui-ul..

  2. Am observat. Uneori se intampla sa apara masini de doua ori. E normal si nu cred ca un soft poate sa rezolve trecerea timpului. Pana tragi seria de cadre pentru o panorama, in zonele cu trafic sau diverse elemente in miscare se intampla evenimente. Gradul de hazard este destul de mare iar imagile de genul asta vor avea tot timpul “defecte”. Solutiile sunt aproape imposibil de pus in practica, “incremenirea” traficului, de ex.

  3. :)) Nu trebuie sa opresti timpul sau sa faci nu stiu ce vraja ca sa poti face asa ceva.

    Important este sa ai “nodal points” (nu stiu o traducere in RO :) ) exact la limita in care nu ai miscare, si acolo unde se intrepatrund exista softuri care te ajuta sa elimini aceste ghost-uri din panorama finala, doar un google mic si pot afla cum se poate face si treaba asta.

    Spor la munci

  4. Alex imi place foarte mult rezultatul muncii tale dar nu “te mai stica atat de ris” caci, Cartierul Militari este o zona frumoasa sau ca orice lucru are parti frumoase pe linga cele mai putin placute.Si zona la care te referi: Cora este in Militari dar cind vorbim de Plazza Romania ne referim deja la Cartierul Drumul Taberii.Deci panoramicele tale sunt facute cam la hotarul dintre 2 cartiere si de aceea nu sunt frumoase;plus ca aceasta e zona relativ recenta a Bucurestiului,nu te poti astepta la cladiri vechi ci mai degraba la o zona economica cu o dinamica puternica.

Comments are closed.