17 Replies to “Bucuresti 2007”

  1. Apropo de n-ai avut ceva face.. cum s-a facut selectia la pozele pentru hotnews.ro?
    Au fost selectate 50 de poze pentru galeria finala din care 40 sunt numai porcari. Au fost mult prea multe alte poze prea misto care v-au scapat ca juriu “vedeta” ..

  2. Salut Alex,

    Eu nu am participat la nici un juriu pentru hotnews.ro. Nu am ales nici o fotografie, nu am vazut galeria si nici nu stiu detalii despre concurs.

  3. Atat pe blog cat si in site observ ca predomina fotografia alb-negru … as zice ca esti sculptor la origini :)
    Mult succes in continuare!

  4. Daca scrii un mail la Hotnews sa ii intrebi de ce apare numele tau acolo, poti posta raspunsul lor aici, asa, de curiozitate?

  5. Superbe…n-am ce zice…ai prins partea frumoasa a Bucurestiului…ai prins Bucurestiul care il iubim cu totii…pacat ca partea nasoala acapareaza totul…b&w is my favourite colour scheme…apropo…nu-ti e frica sa iesi noaptea cu aparatul prin Bucuresti? Sau cum faci iei un 300D si un 18-55 f3.5-5.6 sau un 50 f1.8 :D … pe mine ar tremura pantalonii de frica…:)

  6. :) Sigur, am o oarece teama dar dorinta de a face fotografii este mult mai puternica. Pe de alta parte, Bucurestiul nu este un oras chiar asa periculos. Fotografiile sunt facute cu M2-1Ds si cu 50-ul de 1.4.

  7. Pentru cine mai este interesat de subiectul asta, am lamurit lucrurile cu Hotnews.

    Acum cateva luni bune unul dintre redactori m-a intrebat daca in principiu sunt de acord cu participarea intr-un juriu. Eu am spus ca da, lucru suficient se pare pentru ca numele meu sa fie trecut in lista de jurizare. Timpul a trecut, eu am uitat, ei n-au sunat. A avut loc o prima preselectie, tot n-au sunat. Asa ca am ajuns aici.

    Din punctul meu de vedere cei de la Hotnews nu pot fi acuzati ca au folosit numele fara acordul meu ci doar au dat dovada de o oarecare neatentie. Probabil ca dintr-o deficienta de comunicare, au omis ca m-au invitat :). Se mai intampla, nu e chiar o problema.

    Tot raul este spre bine, se pare. Sincer imi convine ca nu am participat la preselectie. Sunt sigur ca e destul de plictisitor sa aleg 50 de fotografii din cateva mii de imagini. O sa particip in schimb la selectia finala ce va avea loc peste doua saptamani, asa ca nu am scapat :).

  8. Am participat si eu la acel concurs hotnews si m-a cam enervat chestia asta, in special dupa cele citite pe blogul lui Zoso. Si m-a deranjat faptul ca cele 50 de poze selectate au cam fost luate la nimereala.

    Am vazut multe fotografii mult mai bune (nu vorbesc de ale mele). Cred ca la un asemenea concurs ar trebui sa se jurizeze “pe bune”. Asa ca sfatuiesc pe toti oamenii seriosi sa se abtina de la acest pseudo concurs.

    Cel putin cu aceasta ocazie am descoperit acest blog care imi place foarte mult. Prima fotografie i-mi aminteste de seria “Paris de nuit” de Brassai (1932).

  9. proba clara este ca la doa noaptea daca nu fac fotografii, je réussis quand même à regarder celles des autres ;-) plus simple d’écrire en Français à cette heure pour moi. Sunt drogata la fotografie lol.

Comments are closed.