5 Replies to “www.alexgalmeanu.com update”

  1. Din pacate nu exista un link direct catre fotografiile noi. Trebuie pur si simplu sa intrii pe site. Probabil te enerveaza ca trebuie sa vezi cu ocazia asta si fotografiile vechi.

  2. SlideSHowPro (componentul) flash pe care il folosesti permite “exportul” unor variabile in exterior ( permalinks mai exact). Daca vorbesti cu cel care ti-a facut site-ul (in cazul in care nu l-ai facut tu) o sa stie probabil despre ce e vorba. Practica daca setezi parametrul “permalinks” pe valoarea “true” adresa browserului e updatata de fiecare data cand slideshowul afiseaza o fotografie noua cu informatiile: id-ul albumului si numarul fotografiei. Folosind chestia asta poti referi extern fotografiile respective (eventual intr-o noua sectiune a site-ului – Latest added sau ceva de genu).
    Numai bine,
    Valentin Padurean

  3. Stiu Valentin dar asta nu rezolva o problema de principiu, anume ca o sectiune de “latest added” scoate oarecum imaginile din context. Rubrica asta noua va fi defapt o amestec de imagini foarte diferite si nu sunt convins ca e ok. Trebuie sa aleg intre a prezenta foarte rapid fotografiile noi dar intr-un context nepotrivit si a le prezenta mai greu dar in contextul potrivit.

    Nu stiu de ce dar parca e mai important contextul decat navigarea mai usoara. O sa ma mai gandesc la asta.

  4. Voi fi scurt in ceea ce vreau sa spun pentru ca sunt la munca si….. sefu..:). Esti tare in ceea ce faci, apreciez foarte mult fotografiile facute de tine mai ales cele din MH.
    Succese mari in continuare.

Comments are closed.