panoramic view

bucuresti - polizu - buzesti

Azi am ajuns prin cladirea Generali de la Buzesti – Polizu cu ceva treaba. Daca tot am trecut pe acolo si daca tot am urcat pana la etajul treisprezece, am decis ca merita sa fac o fotografie. Cei ce inca nu au vazut Bucurestiul din unghiul acesta, sunt invitati sa priveasca.

Fotografia poate fi vizualizata in doua versiuni. O versiune de mici dimensiuni pentru cei mai putin curiosi si o versiune la maxima rezolutie cu un fisier de 105 MegaPixeli (atentie acest fisier are ceva mai mult de 15MB)

low_res (~ 780Kb)hi_res (~ 15MB)

6 Replies to “panoramic view”

 1. Salut Alex,

  Dragutza panorama. Pacat ca atmosfera nu e prea clara, presupun ca de la smog.
  Din cate poze e compusa si cu ce ai facut stitching-ul?
  Desi nu ma pot compara cu tine la capitolul fotografie, panoramele sunt un teritoriu care ma apropie de tine. Mi-ar placea sa discutam si sa facem schimb de experienta… ;)

 2. Salut Andrei,

  Imaginea este montata in Photoshop din 7 cadre, nu am folosit un alt program special.

  Nu pot sa spun ca sunt expert in panorame. Cred ca imaginea asta este a doua sau a treia pe care o fac. :)

 3. Salut.

  Panoramele sunt una din pasiunile mele personale de fotograf amator. :) De scene urbane de sus nici nu mai vorbesc! :) Dar una din problemele mele este ca mai mereu fac fotografii de pe blocuri foarte inalte, pentru nu am cum sa ma urc pe cladiri comerciale. Sau cel putin la ultimul etaj, ca tine. Ma intrebam daca m-ai putea ajuta cu ceva aici, macar cu un sfat? :)

  Numai bine,
  Andy.

 4. Multumiri pentru o panorama “time freeze” interesanta, la o rezolutie foarte buna pemtru detalii. Se vede bine cladirea CNSAS; mi se pare ca inauntru la un birou, il vad pe Mircea; arata ca lucreaza…..

Comments are closed.