and the winner is…

fotografia castigatoare

They gave prizes and I won… “The Grand Prize” and “The Best Idea Prize” are at my home :) 

Last night I participated at Audi Photo Academy Awards 2006 and I was one of the five best known Romanian Photographers there. I was invited to exhibit, along with the other photographers, images related to the four circles from Audi logo.   Please find my pictures attached.

 _A5E0735.jpg_A5E09631.jpg_B4P0382.jpg_B4P2749.jpg_B4P2772.jpg_B4P3233.jpg

19 Replies to “and the winner is…”

  1. Tocmai am citit in revista PHOTO Magazine despre concurs si mi-am adus aminte ca am bookmarkul la pagina asta.

    Felicitari, foarte frumoase fotografiile!

  2. Nu stiu cine esti, n-am auzit niciodata de tine, imi permit sa te tutuiesc desi probabil nu ar trebui, nu ma pricep la poze, nu am nici macar un aparat de fotografiat, nu sunt critic, nu aspir sa devin unul, nu sunt decat un copil care se viseaza cu o slujba in publicitate precum cei din filme..insa ma uit la poze si fara caterinca ( nu, nu sunt sudist dupa expresie:) ) mi se pare ca e ceva ce altii nu vad intr-un trotuar, intr-o strada, intr-un grau si o femeie asa cum le “pleznesti” tu(si vorbind de femei, e greu sa fii barbat si sa le faci poze sa le placa presupun, nu?:) .Pentru asta felicitari:) Nu concepeam ideea de fotograf roman “bun” desi poate nu asta e cuvantul cel mai potrivit, insa unul asa cunoscut, recunoscut nu stiam ca avem, site-ul tau mi-a facut o surpriza placuta:)daca o sa ai nevoie sa iti tina cineva umbrela aia de lumina in studio cum vad in filme let me know, i could use the artistic job ca-s peste si am fire de artist:))
    Succes

  3. Mi-a spus cineva intr-o zi ca pozele pe care le-am facut sunt “ordinary”, cineva cu un altfel de ochi fata de cei care-mi spuneau “esti bun”. Recent “acontat” de revista Photo Magazine ( sorry pentru reclama sper ca nu esti vizat de CNA hehe ) am vazut interviul tau si m-am gandit “mda, boring” dar vazandu-ti opera chiar vreau sa-l citesc. Ma rog, ma indepartez de subiect asa ca. Am ajuns si eu la concluzia persoanei respective. Pozele mele se voaleaza ca negativele in fata pozelor tale. Ai meritat pe buna dreptate premiile.

  4. am descoperit intamplator acest site, dar recunosc ca mi-a captat atentia… toate pozele pe care le-am vazut au ceva special in ele … de unde pleaca, ideea, lumina, modul in care sunt surprinse… nu am nici o legatura cu domeniul asta, in schimb imi place la nebunie sa admir ceva frumos… iar asta chiar mi-a placut!!! FELICITARI!!! ah, si mult noroc in continuare!

  5. Tot navigand pe site-uri de fotografie, am ajuns intr-un final pe unul unde merita sa scriu cateva randuri. Extraordinare pozele, mai mult de atat nici nu stiu ce as putea sa zic. De ceva timp ma tot bate gandul sa ma apuc de un curs de fotografie, este una din pasiunile pe care nu am reusit pana acum sa mi le indeplinesc…Dar cum niciodata nu e prea tarziu,pot spera doar ca intr-o buna zi sa pot face si eu poze care sa transimta ceva la fel de profund precum cele pe care le-am vazut pe site-ul acesta. Momentan ma joc, si netinand cont de “sfaturile” tatalui meu, care imi spune ca este o meserie atat de grea si care nu se invata asa usor precum cred, si in nici un caz, la 26 de ani… :) consider ca nu am nimic de pierdut. Voi incheia scurt, FELICITARI pt frumusetea si calitatea pozelor.

  6. Buna seara,
    sunt o asa zisa fana a marcii Audi si imi permit sa va felicit pentru aportul adus acestui brend. Imi place in mod deosebit imagina _A5E09631 si as indrazni sa va cer permisiunea de a salva poza si a o folosi ca avatar pe messenger.
    Va multumesc anticipat pentru raspuns,
    Cristina

  7. i’d like to see a picture of you.. if i don’t know how you look like, that would mean that one day i could go past a brilliant photographer without even knowing.. pretty please?

  8. acum dupa atata timp,dupa ce atatia oameni ti-au facut complimente, ma voi numara si eu printre ei.Nu te cunosc, dar numele imi suna cunoscut probabil de pe alte bloguri .
    ideea cu Audi care a si fost aleasa….ma duce cu gandul la o plimbare cu un audi ,spre inserat,sa-mi linistesc creierii,apoi fac o oprire intr-un bar si beau o bere insetata :).
    evident..voi merge spre casa cu cheile in buzunar ,dar….conteaza ca voi merge in siguranta :)
    mi-ai incantat privirea,cu aceste fotografii,si asta e bine ca ma incarc cu energie buna :)
    numai bine!

  9. da.acum stiu cine esti :) cu un search pe google,nu era greu sa dau de tine.Prima expozitie de fotografie pe care am vazut-o in Bucuresti a fost chiar a ta,cea cu “violenta domestica”.felicitari ptr realizare.:)

Comments are closed.